Monday, May 12, 2014

Instagram





Asi jako jedna z posledních jsem si před nedávnem nainstalovala aplikaci Instagram do svého mobilu. Dlouho jsem si jen tak fotila a jen tak hrála s fotkami, než se mi podařilo přijít na to, jak fotky upravovat, aby vypadaly aspoň trochu smysluplně. Pak jsem zas neměla odvahu je zveřejnit. Díky Rudymu jsem odvahu našla a nabízím vám pár fotek, které se mi zdají celkem povedené. Po nafocení do mobilu a úpravě v Instagramu, jsem je ještě malinko dodělala ve Photoshopu.

9 comments:

  1. velmi dobry Hanko, LOVE IT!!!

    Vsechny se mne libi,...kde beres ty ramecky? Ja tam mam myslim jen jeden a to jen u jednoho.
    Posledni nebylas, byl jsem asi ja,....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rudy,
      s těma rámečkama jsem taky trochu zmatená. Když jsem koukala na instagram fotky jiných lidí, tak jsem si říkala, kde vzali ty rámečky. Dokonce jsem viděla i instagram fotky, které nebyly ořezané do čtverce.
      Tak nevím jestli to je verzí Instagramu, který si stáhneš do mobilu, nebo verzí Androida, na které tvůj mobil běží, nebo .... pokusím se to zjistit, protože švagr se o Instagram hodně zajímal a třeba mi poradí a já ti určitě dám vědět.

      Delete
    2. Tak jsem mluvila se švagrem o tom Instagramu. Byla to velmi odborná přednáška, takže jen stručně: původní verze byla vytvořena pro iOS, tedy iPhone. Potom to udělali i pro Android. Co je důležité je to, že záleží na tom, jestli tvůj mobil pracuje pod iOS nebo pod Android. iOS má víc možností rámečků, Android méně. Potom taky záleží na verzi operačního systému mobilu. Android 4.0 by měl teoreticky mít míň možností úprav než Android 4.3. Je prý nutno neustále aktualizovat. Takže je mi jasné, že každý bude mít ty možnosti úprav v Instagramu, podle toho jaký má operační systém ve svém mobilu. No, co už též s tím naděláme. :)

      Delete
    3. ok, diky, tak to to vysvetluje,.. ja mam android 4.3
      pravdepodobne jsou na to I jine program, ktere ti udelaji ramecek.

      Delete
    4. Já mám Android 4.2, takže asi mám víc možností rámečků a úprav než ty, protože pro vyšší verze OS se prý teprve implementují (což se týká i tebe s tvojí verzí 4.3). Snad je to pravda, nejsem odborník. "Vot eto těchnika". :) :) :)

      Delete
    5. OK,....takze vice je mene,...

      Delete
  2. Pekné ... U mňa vedie tretia ! ;)

    ReplyDelete